behandelmethoden

Behandelmethoden

Zoveel klachten, zoveel behandelmethoden. Iedere lichamelijke klacht is uniek en daarom willen wij deze graag op een unieke manier behandelen. Dit houdt in dat wanneer jij met een probleem in onze fysiotherapie praktijk binnenstapt wij eerst het gesprek aangaan. Waar zit de pijn? Wanneer is deze ontstaan? Welke bewegingen verergeren of verminderen de pijn?

Mocht de oorzaak nog niet duidelijk zijn, maken we een echo op de plaats van de lichamelijke klacht. Deze echo brengt goed spieren, kapsels, pezen, banden, bloedvaten en zenuwen in beeld. Het maakt gebruik van geluidsgolven, ook wel ultrageluid of ultrasound genoemd. Het geluid dat gebruikt wordt, is voor mensen niet hoorbaar en volkomen pijnloos en onschadelijk.

Dit geeft onze fysiotherapeuten inzicht in jouw probleem en helpt hen om samen met het lichamelijk onderzoek tot een diagnose te komen en samen een behandelplan op te stellen. Hierbij word gekozen voor de meest geschikte en bewezen effectieve therapieën. Deze therapieën zijn gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke evidentie, voorkeur van de therapeut en de patiënt. Vaak is het uiteindelijke behandelplan een unieke combinatie van diverse technieken. Speciaal toegespitst op jouw klacht. Want elke klacht is er een en verdient aandacht. Zodat jij van de toekomst kunt genieten.