page-slider

Team Update

Contracten verzekeringen 2023

Wij hebben in 2023 contracten met alle verzekeraars, behalve onderstaande:

– Aevitea (Eucare) – AON – Just live (onderdeel CZ)

Wanneer u bij een van deze labels verzekerd bent dan krijgt u van ons een nota die u zelf bij de zorgverzekeraar in dienen kan. Mogelijk moet u dan een deel van de nota zelf betalen. Check hiervoor uw polis of de website van de verzekeraar.

Met alle overige verzekeraars hebben wij wel een contract in 2023 en verandert er dus niets aan de manier van declareren en betalen.

**** Leuk Nieuws – Uitbreiding****

Vanaf 29 augustus 2022 wordt ons team uitgebreid met een medisch pedicure. Tilly van pedicure praktijk de Waal zal vanaf 29 augustus 4 dagen per week aanwezig zijn. 

Zij verzorgt zowel normale pedicure behandelingen als medisch pedicure behandelingen. Medisch pedicure behandelingen worden onder andere ingezet bij diabetici, reumatische of oncologische problemen. Benieuwd naar wat ze precies doet? Neem een kijkje op haar website www.pedicurepraktijkdewaal.nl of app haar voor meer info op 06-83655206

Contracten verzekering 2022

In 2022 heeft Fysioteam Toekomst contracten met bijna alle verzekeraars.

De enige verzekeraar met wie wij in 2022 geen contract hebben is Caresq. Onder Caresq vallen in 2021 de volgende labels: Aevitae (EUCare) en Aon.

Wanneer u bij een van deze labels verzekerd bent kan het zijn dat u een deel van de rekening zelf moet betalen. Check hiervoor uw polis of de website van de verzekeraar. U krijgt van ons een rekening die u zelf moet betalen.

Deze kunt u daarna indienen bij de verzekeraar en hiervan zult u een deel vergoed krijgen. Met alle overige verzekeraars heeft Fysioteam Toekomst wel een contract in 2022 en verandert er dus niets aan de manier van declareren en betalen.