page-slider

Wie is nou wie? Ruben Konijn

Ik ben Ruben Konijn, sinds 2004 ben ik werkzaam als fysiotherapeut in Volendam. En sinds 2012 afgestudeerd als Master Manueel Therapeut. Naast deze studies heb ik mijn portfolio aangevuld met o.a. echografie, sportrevalidatie, dynamische fietspositionering, dry needling, McKenzie & Mulligan.

In september 2018 ben ik samen met mijn collega’s onze praktijk Fysioteam Toekomst gestart. Wij werken met veel plezier samen om met onze specialismen onze klanten optimaal te helpen in een gezellige omgeving waar iedereen zich welkom voelt.

Mijn vrije tijd besteed ik met mijn gezin en onze camper om samen mooie avonturen te beleven. Als we niet met de camper weg zijn ben ik vaak met sport bezig. Daarbij heeft de fiets, surfplank en crossfit mijn voorkeur. Waarbij ik soms deelneem aan wedstrijdjes als “de Wielerronde van Volendam” en het NK MTB Marathon in Eijsden (Bart Brentjes Challenge).

Ik ben 4 dagen per week werkzaam bij Fysioteam Toekomst. Je vindt mij daar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Voor een afspraak ben ik dagelijks bereikbaar via de algemene telefoonnummers 0618871192 of 0299-201145.