page-slider

Wie is nou wie? Richard de Bruijn

Ik ben Richard de Bruijn, sinds 2008 werkzaam als fysiotherapeut en sinds 2018 afgestudeerd als Master of Science in de Manuele therapie. In de tussenperiodes heb ik ook ander opleidingen/cursussen gevolgd gericht op echografie, mulligan, sport en revalidatie.

Afgelopen jaar ben ik getrouwd met mijn lieve vrouw Tamara. In mijn vrije tijd probeer ik twee keer per week te fitnessen. Dit jaar ben ik ook weer begonnen met competitie darten. Ik vind het vak fysiotherapie erg leuk maar dat neemt niet weg dat ik ook graag op vakantie ga. Avontuurlijke vakanties of rustige zonvakanties, ik hou ervan!

Mij kun je 5 dagen per week vinden bij Fysioteam Toekomst. Voor een afspraak ben ik dagelijks bereikbaar via de algemene telefoonnummers 0618871192 of 0299-201145.