page-slider

Wie is nou wie? Anne Tol

Hallo allemaal!

Ik wil me graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Anne Tol en ik ben psychomotorisch kindertherapeut en leerkracht. Ik ben gezegend met twee geweldige dochters en een lieve vriend aan mijn zijde. In het dagelijks leven sport en zing ik graag. Hierdoor kan ik mezelf weer helemaal opladen. Als ouder besef ik goed dat opvoeden niet altijd gemakkelijk is, dat heeft me ertoe gebracht om me te specialiseren in het ondersteunen van kinderen en gezinnen.

Als leerkracht heb ik altijd al een speciaal gevoel gehad voor kinderen die net dat beetje extra nodig hadden. Daarom heb ik besloten om de opleiding tot psychomotorisch kindertherapie te volgen. Het is mijn passie om kinderen die behoefte hebben aan extra aandacht en begeleiding te helpen, zodat ze weer kunnen groeien en bloeien in hun leven.

En zo ontstond de naam voor mijn kinderpraktijk – Kinderpraktijk Groei en Bloei. Het is geweldig om deel uit te maken van het fysioteam Toekomst, waar we samenwerken om kinderen de best mogelijke zorg en ondersteuning te bieden.

In onze praktijk creëren we een veilige en stimulerende omgeving waar kinderen door beweging en spel zichzelf kunnen zijn en waar ze de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen op hun eigen unieke manier.

Ik kijk ernaar uit om met jullie samen te werken en kinderen te helpen hun volledige potentieel te bereiken. Volg mijn pagina om op de hoogte te blijven van nuttige tips!

Laten we samen werken aan de groei en bloei van onze kinderen!

Met vriendelijke groet,

Anne Tol

Kinderpraktijk Groei en Bloei