page-slider

Wie is nou wie? Sharon Schilder

Ik ben Sharon Schilder, sinds 2011 werkzaam als fysiotherapeut en alweer ruim 5 jaar afgestudeerd als Master of Science in de Manuele therapie. Door de jaren heen heb ik daarnaast diverse cursussen gevolgd; dry needling, echografie en mulligan staan onder andere op mijn cv.

In 2021 moeder geworden van een schattig maar eigenwijs dochtertje met wie ik graag leuke dingen doe. Je vindt mij dan ook veel in de speeltuin, het zwembad of bij de peutergym.

Het afgelopen jaar heb ik net als zovelen een nieuwe, nogal verslavende, hobby gevonden; padel! Meerdere uren per week worden doorgebracht op de baan.

Om zelf op krachten te blijven ga ik gráág op vakantie met mijn gezin. Zon of sneeuw dat maakt niet uit, zolang ik maar meerdere keren per jaar de grens over mag ben ik dolblij!

Máár er wordt ook nog af en toe gewerkt ???? Momenteel 3 dagen per week werkzaam bij Fysioteam Toekomst. Je vindt mij daar op maandag, woensdag en vrijdag. Voor een afspraak ben ik dagelijks bereikbaar via de algemene telefoonnummers 0618871192 of 0299-201145.