page-slider

Wie is nou wie? Irene Sier

Bouwvak voorbij, kermis voor de deur en de drukte komt weer lekker op gang! Met 7 werkende personen in het gebouw is het vaak een komen en gaan van mensen. Hartstikke gezellig ???? maar wie is nou wie?

Tijd om weer even iedereen voor te stellen!

We trappen af met het beste paard van stal; Irene ????

Hoi allemaal,

Ik ben Irene, 1 van de 7 leden van ‘(Fysio)team Toekomst’.

Inmiddels ben ik alweer heel wat jaren werkzaam als fysiotherapeut én kinderfysiotherapeut. Het streven naar verbetering van de lichamelijke gezondheid (van jong naar oud) geeft mij nog altijd enorm veel voldoening en plezier. Ik ben graag onder de mensen, mijn werkdag vliegt dan ook zo voorbij!

In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit met mijn gezin. Lekker de bergen in om te skiën of naar het warme zuiden om van de zon te genieten. We zijn net terug van een heerlijke en avontuurlijke vakantie in Spanje dus we zijn weer helemaal opgeladen.

Daarnaast vind ik het gezellig om tijd door te brengen met vrienden, familie en collega’s, meestal onder het genot van een drankje en een hapje.

Om de boel goed in balans te houden probeer ik regelmatig te sporten. Ik bezoek de sportschool een paar keer per week, en ook hardlopen en wielrennen zijn mijn favoriet.

Van die inspanningen krijg ik veel energie en het houdt mij fit om alles te kunnen blijven doen zoals hierboven beschreven staat ????

Ik gun het iedereen om pijnvrij te kunnen genieten van het leven dus heb je klachten dan help ik je graag verder. Wie weet tot snel!

Adiós…