page-slider

Richard de Bruijn

Richard
Manuele therapie

RichardMijn naam is Richard de Bruijn en ik ben sinds 2008 fysiotherapeut en sinds 2018 Master of science in de manuele therapie. Vanaf jonge leeftijd wist ik al dat ik fysiotherapie wilde studeren. Nadat ik zelf onder behandeling was geweest bij een manuele therapeut was ik helemaal gefascineerd door de technieken en effecten die je met manuele therapie kan bereiken.

Na mijn VWO ben ik in 2004 begonnen met de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA), welke ik in 2008 succesvol heb afgerond.

Na een waarneming van een half jaar in een praktijk in Purmerend heb ik 10 jaar als zelfstandig fysiotherapeut binnen Sportcentrum Toptraining gewerkt. In 2015 samen met mijn collega Sharon begonnen aan de opleiding voor manueel therapeut aan de SOMT University te Amersfoort. In 2018 zijn we samen afgestuurd als Master of Science in de Manuele therapie.

In de tussenperiodes heb ik ook ander opleidingen/cursussen gevolgd gericht op echografie, sport en revalidatie.

Een motto die men te vaak vergeet: ‘Een gezond iemand wil duizend dingen, een ziek iemand wil maar één ding!!’

Opleiding:

  • Fysiotherapeut sinds 2008
  • Medical Fitnessinstructor sinds 2010
  • 4xT methode sinds 2010
  • Echografie sinds 2012
  • Sportrevalidatie 2015
  • Master of science in de Manuele therapie sinds 2018

Doel binnen het team:
Doel van mij, en de rest van ons team, is patiënten volgens de recente kennis/wetenschap behandelen om zo snel mogelijk resultaten te bereiken.