page-slider

Klantervaring Ab Sier

Op 15 maart 2018 heb ik een heupvervanging gehad en na een paar dagen begonnen met mijn revalidatie. Ons doel was dat ik in augustus weer fit genoeg zou zijn om op fietsvakantie te gaan naar Mallorca. Samen met Ruben heb ik wekelijks gewerkt aan mijn balans en mijn spierkracht.
Dit resulteerde erin dat ik in augustus j.l. weer 14 dagen op mijn fiets over de Spaanse wegen en bergen heb gereden. Ik heb geen pijn of andere problemen gehad. Ruben, hiervoor wil ik je hartelijk bedanken, want mede door jouw revalidatieprogramma heb ik dit jaar toch nog van een heerlijke fietsvakantie mogen genieten!

Op 15 maart 2018 heb ik een heupvervanging gehad en ben na een paar dagen begonnen met mijn revalidatie. Ons doel was dat ik in augustus weer fit genoeg zou zijn om op fietsvakantie te gaan naar Mallorca. Samen met Ruben heb ik wekelijks gewerkt aan mijn balans en spierkracht met als resultaat dat ik in augustus j.l. weer op mijn fiets over de Spaanse wegen  heb gereden. Ruben, hartelijk bedankt, want mede door jou heb ik dit jaar toch nog van een heerlijke fietsvakantie mogen genieten!