page-slider

De Toekomst start nu

Teamfoto

Het is eindelijk zover: de Toekomst start nu. Maandenlang hebben wij met z’n vieren eraan gewerkt en nu is het echt: onze eigen fysiopraktijk. Daar zijn we ontzettend trots op.

Natuurlijk hebben we grootse plannen maar eerst moesten alle basisdingen geregeld worden. Er komt nog best wel wat kijken bij zo’n eigen praktijk.

Waar ga je jouw patiënten ontvangen, welke mogelijkheden ga je bieden? We waren het er vrij snel over eens; we wilden onze gezamenlijke kennis bundelen om onze patiënten een zo compleet mogelijk pakket aan te bieden. Iedereen verdient de aandacht en een uniek behandelplan. Elke klacht is immers ook uniek, net als ieder mens.

Door continu bij te leren willen wij onze patiënten altijd op de beste manier helpen. Is er een nieuwe behandelmethode die effectiever is, beter resultaat levert en de patiënt sneller op de been heeft? Dan gaan wij die beheersen. Duidelijke taal en daar staan we ook voor. Altijd open en eerlijk, professioneel en met een doel. Jouw klacht zo goed mogelijk behandelen.

Toen kwam misschien wel het moeilijkste: de naam. Elke keer kwamen we weer terug bij De Toekomst. Onze toekomst als fysiotherapeuten, maar nog belangrijker: de toekomst van onze patiënten. Zij willen niets liever dan weer kunnen doen wat ze altijd konden doen; of het nu gaat om revalideren na een sportblessure, het verhelpen van een acute rugklacht of herstellen van een knieoperatie. Op naar de toekomst. Vandaar de naam die ons het meeste aansprak: Fysioteam Toekomst.

Irene, Richard, Sharon en Ruben

Fysioteam Toekomst